Οι 6 μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν τη φετινή άνοιξη - iefimerida.gr

Οι 6 μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν τη φετινή άνοιξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον κόσμο της μόδας που συνεχώς αλλάζει υπάρχουν «σταθερές». Κομμάτια των οποίων η αξία διατηρείται αναλλοίωτη και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή σου για τις εμφανίσεις σου.

To τζιν είναι ένα από αυτά τα κομμάτια-επένδυση που στο χρηματιστήριο της μόδας έχουν πάντα ψηλά τις μετοχές τους. Το τζιν ταιριάζει με όλα, είναι νεανικό και ανάλαφρο, δεν σε προδίδει ποτέ.

Κανείς δεν μπορεί εύκολα να το κουνήσει από το θρόνο του. Γιατί ποιο άλλο ρούχο μπορεί να φορεθεί με τόση ευκολία από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ και τόσες δεκαετίες; Την φετινή άνοιξη το συναντάμε σε διαφορετικά στιλ.

Είτε cropped, είτε συνδυασμένο με τζιν jacket (double up denim), είτε laced (με κορδόνια), είτε ως «τζιν της μαμάς», το τζιν και τη φετινή άνοιξη θα κρατά και πάλι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις προτιμήσεις μας. Ακολουθούν έξι διαφορετικές βερσιόν του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ