Στα σκαριά η 3η σεζόν του True Detective - iefimerida.gr

Στα σκαριά η 3η σεζόν του True Detective

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς λόγος γίνεται σχετικά με το αν θα συνεχιστεί το True Detective μετά την σχετικά αποτυχημένη δεύτερη σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν η 3η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει να φτιάχνεται.

Η Entertainment Weekly αναφέρει ότι ο σεναριογράφος Nic Pizzolatto έχει γράψει «τουλάχιστον τα πρώτα δύο επεισόδια της επικείμενης 3η σεζόν» της σειράς, η οποία θυμίζουμε ότι συνηθίζει να αποτελείται από 8 επεισόδια ανά σεζόν.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι αυτή την φορά ο Nic Pizzolatto θα έχει την βοήθεια ενός άλλου πετυχημένου σεναριογράφου που συνεργάζεται με την HBO, τον David Milch, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται και πίσω απ’την σειρά «Deadwood».

Παρότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το HBO, φαίνεται απολύτως φυσιολογικό το True Detective να συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά. Άλλωστε, παρότι η δεύτερη σεζόν, στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Collin Farrell και ο Vince Vaughn, κρίθηκε πολύ αυστηρά από το κοινό και τους κριτικούς, δεν έπαψε να πραγματοποιεί καλά νούμερα τηλεθέασης και να έχει μια σχετική επιτυχία.

Πάντως, οι άνθρωποι του HBO ευελπιστούν πως η τρίτη σεζόν θα είναι εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη όπου τότε η σειρά με πρωταγωνιστές τους Woody Harrelson και Matthew McConaughey σάρωσε τα βραβεία Emmy.

Γεγονός επίσης είναι ότι ο McConaughey έχει επανειλημμένως εκφράσει το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στην σειρά, καθώς και την αγάπη που νοιώθει για τον χαρακτήρα που υποδυόταν. Σε μια συνέντευξη του είχε δηλώσει:

«Μου λείπει ο Rust Cohle... Ήμουν ένας χαρούμενος άνθρωπος όταν κάναμε την σειρά εκείνους τους έξι μήνες».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τrue Detective Emmy awards HBO 3η σεζον McConaughey
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ