Ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω γιατί το The Artist ήταν βωβή ταινία - iefimerida.gr

Ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω γιατί το The Artist ήταν βωβή ταινία

Ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω γιατί το The Artist ήταν βωβή ταινία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, εκατοντάδες θεατές που επισκέφτηκαν σινεμά γνωστής αλυσίδας στην πόλη του Λίβερπουλ στην Αγγλία, για να δουν το The Artist ζήτησαν να πάρουν πίσω τα λεφτά τους γιατί δεν ήξεραν πως η ταινία δεν έχει ομιλίες.

H ταινία-φόρος τιμής στον βωβό κινηματογράφο των 20s, που σάρωσε τα βραβεία στις φετινές Χρυσές Σφαίρες και έχει προταθεί και για Όσκαρ, φαίνεται πως δεν πολυάρεσε στο σύνολο του βρετανικού κοινού που δεν εκτίμησε το νοσταλγικό στυλ της ταινίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα αρκετοί θεατές απογοητεύτηκαν όταν ανακάλυψαν πως η ταινία είναι σαν να βλέπουν βωβό κινηματογράφο, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για το μικρό μέγεθος της εικόνας, αφού η εν λόγω έχει όντως τραβηχτεί με μικρότερα σε μέγεθος πλάνα προκειμένου να θυμίζει τις πρώτες ταινίες του σινεμά.

Πάντως το σινεμά αρνήθηκε να επιστρέψει τα χρήματα λέγοντας πως έχει επικοινωνηθεί ευρέως το ύφος της ταινίας και άρα οι θεατές ήταν αρκούντως ενήμεροι για τις ιδιαιτερότητές της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ