Ο βαρύς όρκος του Jay-Z - iefimerida.gr

Ο βαρύς όρκος του Jay-Z

Jay-Z
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος ράπερ και μουσικός παραγωγός Jay-Z έγινε προσφάτως πατέρας, και έχει πάρει το ρόλο του πολύ στα σοβαρά όπως φαίνεται, αφού έδωσε βαρύ όρκο για χάρη της νεογέννητης κόρης του.

Δυστυχώς για όλους μας, ο τραγουδιστής ορκίστηκε ότι θα πάψει να χρησιμοποιεί την λέξη bitch στα τραγούδια του. Σε ένα ποίημα αφιερωμένο στην νεογέννητη κόρη του, αποκαλύπτει πώς νιώθει πλέον για την λέξη που χρησιμοποιούσε στις επιτυχίες του. «Μπορεί όταν μπήκα στο παιχνίδι να μην σκεφτόμουν πολύ την χρήση της λέξης. Την χρησιμοποίησα, την πούλησα, την έζησα, αλλά τώρα με την κόρη μου σε αυτόν τον κόσμο, καταριέμαι όσους την χρησιμοποιούν», λέει το ποίημα σε ελεύθερη μετάφραση.

Πάντως, το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «Watch The Throne», το οποίο κυκλοφόρησε όταν η Beyonce ήταν 5 μηνών, περιλαμβάνει το κομμάτι, That's My Bitch, οπότε πολλοί αναρωτιούνται αν θα κρατήσει την υπόσχεσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce jay-z κόρη όρκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ