Ενταση μεταξύ ΑΕΚ και Ομοσπονδία Τένις για τις εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Ενταση μεταξύ ΑΕΚ και Ομοσπονδία Τένις για τις εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μπασκετική ΑΕΚ πριν αρκετούς μήνες είχε εκφράσει την θέληση της να πάρει το κλειστό του Γαλατσίου για να το... μετατρέψει σε «σπίτι» της, αφού το κλειστό του ΟΑΚΑ προσανατολίζεται για έδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού με συμφωνία 99 ετών.

Τελικά κάτι ο Δήμος Γαλατσίου, κάτι οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν και το σχέδιο έμεινε.. σχέδιο. Εν συνεχεία υπήρχε στο πλάνο της ΑΕΚ το Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκεί οι αντιδράσεις ήταν έντονες από την αντίστοιχη Ομοσπονδία.

Τώρα η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχουν δείξει πρόθεση να πάρουν τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του τένις για να της μετατρέψουν σε κλειστό μπάσκετ, αλλά ξαφνικά η Ομοσπονδία προέβαλε αντιδράσεις τονίζοντας ότι διεκδικεί μεγάλα τουρνουά, ενώ έχει και την σύμφωνη γνώμη και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Την ώρα που και η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ανοιχτή γραμμή με τον Βασιλειάδη για το θέμα της στέγασης της μπασκετικής Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΟΑΚΑ τένις εγκαταστάσεις έδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ