Madwalk 2017: Σελέμπριτις στην πασαρέλα με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών [εικόνες] - iefimerida.gr

Madwalk 2017: Σελέμπριτις στην πασαρέλα με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν μια βραδιά που τα είχε όλα: μόδα, μουσική, λάμψη, εκπλήξεις, μια πλειάδα σχεδιαστών και καλλιτεχνών που έναν ξεχωριστό τρόπο ενώθηκαν στο catwalk, κάνοντας εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Το fashion and music event, Μadwalk 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου και όλα... πήγαν ρολόι! Το event στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το πάρων έδωσαν εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας, της τηλεόρασης, του τραγουδιού. Οικοδεσπότες της βραδιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαίρη Συνατσάκη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης με ένα act με το δικό του, ξεχωριστό αποτύπωμα, άνοιξε τη φαντασμαγορική – πολλά υποσχόμενη- βραδιά (και όπως απεδείχθη πολύ καλά οργανωμένη). Η χημεία που είχε ο τραγουδιστής με την παρουσιάστρια στο stage ήταν εντυπωσιακή και η επιλογή των διοργανωτών να το παρουσιάσουν μαζί φάνηκε η σωστή.

Ετοιμόλογοι, με χιούμορ και ιδιαίτερη σκηνική παρουσία.

Πολλά τα hightlights της βραδιάς. Μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής πλαισιώθηκαν από καταξιωμένους σχεδιαστές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Madwalk madwalk2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ