Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - iefimerida.gr

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκε σήμερα (28/3) ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώσταςς Μπακογιάννης, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την στήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη, τις νέες δομές που δημιουργούνται για τον λόγο αυτό, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για την τουριστική προβολή της Στερεάς Ελλάδας για την ενίσχυση της οικονομίας.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μπακογιάννης επεσήμανε ότι τα θέματα περιβάλλοντος αποτελούν όχι μόνο προτεραιότητα για την διατήρηση της ισορροπίας σε ολόκληρη την περιοχή και τη χώρα, αλλά και εργαλεία ήπιας και υγιούς ανάπτυξης.

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η Περιφέρεια για την προστασία του περιβάλλοντος προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Αμέσως μετά την συνάντηση, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον Παναγιώτατο που άκουσε με προσοχή τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Στερεά Ελλάδα όσο και τις προσπάθειες που κάνουμε για να τα αντιμετωπίσουμε. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του για όλα εκείνα που κάνουμε στην περιφέρειά μας για την διατήρηση και την ανάδειξη των θρησκευτικών μας μνημείων και την στήριξη του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή μας, αλλά και να συζητήσουμε για τις ενέργειές μας για το περιβάλλον, θέμα που απασχολεί ιδιαιτέρως και τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ