Ζητούν απο την πιό γνωστή ξανθιά κούκλα...να «χάσει τα μαλλιά» της - iefimerida.gr

Ζητούν απο την πιό γνωστή ξανθιά κούκλα...να «χάσει τα μαλλιά» της

35.000 φίλοι στο FACEBOOK ζητούν απο την πιό γνωστή κούκλα...να «χάσει τα μαλλιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βαrbie-η πιο γνωστή και αγαπημένη κούκλα των μικρών κοριτσιών-«έχασε» τα μαλλιά της! Δεν πρόκειται για λάθος της εταιρείας που την κατασκευάζει αλλά για μια κούκλα με εντελώς νέα εμφάνιση με ένα και μόνο στόχο. Να περάσει μήνυμα κατά του καρκίνου!

Η ιδέα για την φαλακρή Barbie ανήκει σε δύο Αμερικανίδες φίλες. Την Ρεββέκα Σίπιν και την Τζέϊν Μπίνγκχαμπ. Η έμπνευση των δύο κυριών δεν ήταν άλλη από την 12χρονη κόρη της Ρεββέκας που πάσχει από λευχαιμία και -όπως αναφέρει η μητέρα της- ενθουσιάστηκε με την ιδέα, μιας και ντρεπόταν που έχει χάσει τα μαλλιά της.

Την Barbie που θα απαρνηθεί το σήμα - κατατεθέν της, δηλαδή τα μακριά ξανθά μαλλιά της , ζητούν από την κατασκευάστρια εταιρεία εκατοντάδες Αμερικανοί.

Ήδη η σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook με τίτλο «Beautiful and Bald Barbie! Let's see if we can get it made» για να πείσει την κατασκευάστρια εταιρεία να αποδεχθεί το αίτημα, μετρά πάνω από 35.000 φίλους!

Μάλιστα, προτείνεται στην εταιρεία να κυκλοφορήσει το εν λόγω μοντέλο με αξεσουάρ όπως περούκες, καπέλα και μαντίλια, αυτά δηλαδή που χρησιμοποιούν όσοι χάνουν τα μαλλιά τους εξαιτίας κάποιας ασθένειας.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ