ΠΑΣΟΚ: Αντιμέτωπο με διαγραφή το στέλεχος που έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Αντιμέτωπο με διαγραφή το στέλεχος που έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με το ερώτημα της διαγραφής είναι ο περιφερειακός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, Χουσείν Μεχμέτ Ουστά ο οποίος φωτογραφήθηκε σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα των «Γκρίζων Λύκων».

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης: «Το σήμα των "Γκρίζων Λύκων" και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής».

Σημειώνεται ότι ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, ο οποίος πρόσφατα εξελέγη και γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην επίμαχη φωτογραφία, απαθανατίστηκε να κάνει τον επίμαχο σχηματισμό, ενώ διακρίνεται ακόμη ένα άτομο που προβαίνει σε αντίστοιχη κίνηση, με τους υπόλοιπους να ποζάρουν στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.

ΠΑΣΟΚ: Αντιμέτωπο με διαγραφή το στέλεχος που έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ