Υπό την την επωνυμία Σκλαβενίτης το εμβληματικό Carrefour στον Αλιμο - iefimerida.gr

Υπό την την επωνυμία Σκλαβενίτης το εμβληματικό Carrefour στον Αλιμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πρώτο υπερμάρκετ που είχε έρθει στην Ελλάδα το 1991 με την επωνυμία τότε Continent και μετέπειτα Carrefour περνά στη νέα εποχή με τη λειτουργία του πλέον υπό την επωνυμία «Σκλαβενίτης».

Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί η μετονομασία του δικτύου καταστημάτων της Μαρινόπουλος, σε Σκλαβενίτης. Τη μετάβαση στη νέα εποχή για τα πρώην καταστήματα Μαρινόπουλος, σηματοδοτεί το άνοιγμα σήμερα Τρίτη, του καταστήματος στην λεωφόρο Αλίμου, υπό την επωνυμία «Σκλαβενίτης».

Πρόκειται για ένα εμβληματικό υπέρ μάρκετ στον Αλιμο με συνολικό χώρο πώλησης πάνω από 7.700 τ.μ. και εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης, που αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το σούπερ μάρκετ στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Ο ανεφοδιασμός στα ράφια πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και οι εργασίες ήταν εντατικές όλες αυτές τις ημέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα και τελικά να ανοίξει σήμερα. Ωστόσο, τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Υπό την την επωνυμία Σκλαβενίτης το εμβληματικό Carrefour στον Αλιμο  | iefimerida.gr 0


Ταυτόχρονα προχωρά η αλλαγή στις ταμπέλες στα 362 καταστήματα της Μαρινόπουλος, που έχουν περάσει από την 1η Μαρτίου στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη. Στόχος είναι έως το τέλος του μήνα να έχουν κατέβει όλες οι ταμπέλες της Μαρινόπουλος και μέσα στο επόμενο διάστημα να έχει αναρτηθεί η ταμπέλα της Σκλαβενίτης.

Υπό την την επωνυμία Σκλαβενίτης το εμβληματικό Carrefour στον Αλιμο  | iefimerida.gr 1

Ηδη, μεγάλα καταστήματα όπως αυτό στον Γέρακα, που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, βρίσκονται ήδη σε πλήρη λειτουργία ως καταστήματα Σκλαβενίτης.

Υπό την την επωνυμία Σκλαβενίτης το εμβληματικό Carrefour στον Αλιμο  | iefimerida.gr 2

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται και η τροφοδοσία του δικτύου των πρώην καταστημάτων της Μαρινόπουλος, με απώτερο στόχο πριν το Πάσχα, το δίκτυο να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκλαβενιτης Άλιμος Carrefour
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ