Επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στο Ψυχικό -Ενας αστυνομικός στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ στο Ψυχικό -Ενας αστυνομικός στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑ, ανάμεσα στον Ποσειδώνα Ψυχικού και το Αιγάλεω, τα οποία οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Ενας αστυνομικός τραυματίας και μια σύλληψη είναι ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν λίγο μετά τις 23:00 χθες το βράδυ, σε αγώνα μπάσκετ στο Ψυχικό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Αιγάλεω, για την Α΄ κατηγορία ΕΣΚΑ.

Σε κάποια στιγμή συνεπλάκησαν παίκτες των δύο ομάδων και ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς με αποτέλεσμα το γήπεδο του Ψυχικού να μετατραπεί σε «πεδίο μάχης».

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε από γροθιά που δέχθηκε στο πρόσωπο και διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Τα επεισόδια έληξαν μετά την επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ έγιναν επτά προσαγωγές εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ψυχικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ