Επιστρέφει ο Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό – Δίδυμο γκολκίπερ με τον Καπίνο - iefimerida.gr

Επιστρέφει ο Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό – Δίδυμο γκολκίπερ με τον Καπίνο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ήθελαν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Λεκά όμως στους ερυθρόλευκους φαίνεται πως προκρίνεται η λύση να επιστρέψει στην ομάδα ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στον Πανιώνιο. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν αρκετά τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και από την στιγμή που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, δεν βρίσκουν λόγο να μην τον επαναφέρουν στο ρόστερ.

Με τον Καπίνο να δείχνει ότι έχει επιστρέψει δυναμικά μετά τον τραυματισμό του και να εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αφήσει άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη, στους πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν πως έχουν βρει τον βασικό τους γκολκίπερ για τα επόμενα χρόνια και επιθυμούν να φτιάξουν ένα ελληνικό δίδυμο, το οποίο θα προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ