Απογειώνεται ο Εμμανουέλ Μακρόν: 10 δεξιοί γερουσιαστές τον στηρίζουν - iefimerida.gr

Απογειώνεται ο Εμμανουέλ Μακρόν: 10 δεξιοί γερουσιαστές τον στηρίζουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα γερουσιαστές υπέγραψαν κοινό κείμενο στο οποίο εξηγούν γιατί θα υποστηρίξουν τον Εμμανουέλ Μακρόν για πρόεδρο της Γαλλίας.


Η πρωτοβουλία ανήκει, μάλιστα, στον γερουσιαστή Michel Mercier, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του Φρανσουά Φιγιόν.
«Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ο μοναδικός που υπερασπίζεται σθεναρά την ιδέα ότι η μοίρα της Γαλλίας είναι στενά συνδεδεμένη με την μοίρα της Ευρώπης. Σήμερα, το να είναι κανείς πατριώτης δεν σημαίνει ότι θέλει την Γαλλία εσωστρεφή», εξηγεί, μεταξύ άλλων, το κείμενο υποστήριξης.
Πρόκειται για γερουσιαστές κεντρώου προσανατολισμού, οι οποίοι έρχονται να μεγαλώσουν το κύμα υποστήριξης στον Εμμανουέλ Μακρόν. Ως αυτή τη στιγμή 80 κοινοβουλευτικοί στηρίζουν τον Μακρόν, εκ των οποίων οι 53 ανήκουν στο Σοσιαλιστικό κόμμα, παρότι επίσημος υποψήφιος είναι ο Μπενουά Αμόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον γερουσιαστές στηρίζουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ