Αντσελότι: «Πουλήστε τον Ντρογκμπά για να βοηθήσετε τον Τόρες» - iefimerida.gr

Αντσελότι: «Πουλήστε τον Ντρογκμπά για να βοηθήσετε τον Τόρες»

Αντσελότι: «Πουλήστε τον Ντρογκμπά για να βοηθήσετε τον Τόρες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και πρώην της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, προέτρεψε τον Άντρες Βίλας Μπόας να απομακρύνει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά από τους «μπλε», ώστε να παίξει καλύτερα ο Φερνάντο Τόρες.

Οι Λονδρέζοι ξόδεψαν 50 εκ. λίρες, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την Premier League, για να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό από την Λίβεπρουλ τον περασμένο Ιανουάριο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, μια και έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ σε 41 παιχνίδια. Ο Ιβοριανός επιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, δεν προτίθεται να ανανεώσει την συνεργασία του με την Τσέλσι και ο Αντσελότι υποστηρίζει πως πρέπει να φύγει άμεσα από την ομάδα, προκειμένου να βοηθηθεί ο Τόρες.

«Το να προπονείς την Τσέλσι εν μέσω μίας αλλαγής φιλοσοφίας στις ηλικίες των παικτών είναι περίπλοκο. Αν αποφασίσεις να επενδύσεις πάνω στον Τόρες, πρέπει να πουλήσεις τον Ντρογκμπά. Ο Ντιντιέ είναι σαν τον Ιντσάγκι στην Μίλαν. Εξαφανίζει τον ανταγωνισμό στην θέση του. Αυτό δεν γίνεται επειδή είναι κακοί, απλώς είναι έτσι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην «Gazzetta dello Sport».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ