Γιατί δεν πρέπει να τρώμε το ρύζι που περίσσεψε, την επόμενη ημέρα - iefimerida.gr

Γιατί δεν πρέπει να τρώμε το ρύζι που περίσσεψε, την επόμενη ημέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσοι από εσάς δεν έχετε ζεστάνει ξανά το ρύζι που σας είχε απομείνει από το μεσημέρι για να το φάτε το βράδυ ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι.

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα απαντήσει αρνητικά. Και αυτό γιατί συνήθως το... ρυζάκι περισσεύει, μένει και στις πείνες αλλά και όταν χρειάζομαστε κάτι ελαφρύ αποτελεί την ιδανικότερη και ευκολότερη λύση.

Πόσοι από εσάς, τώρα, γνωρίζετε πως υπάρχει κίνδυνος για τροφική δηλητηρίαση από την κατανάλωσή του; Και αυτό όχι γιατί το ξαναζεστάνατε, αλλά γιατί δεν το αποθηκεύσατε καλά μετά το μαγείρεμά του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρύζι βακτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ