Νέο διαμέρισμα στο παλάτι για τον πρίγκιπα Χάρι -Για να συγκατοικήσει με τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Δεν βλέπει τη στιγμή που θα συζήσει με την αγαπημένη του ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετακομίζει μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα καινούργιο διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει μόνος του τη διαδικασία της ανακαίνισης του σπιτιού, μιας και η αγαπημένη του ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι επιβλέπει συνεχώς τα έργα της ανακαίνισης, ρωτώντας τους εργαζόμενους πότε θα το τελειοποιήσουν. «Φαίνεται πως πραγματικά βιάζεται να μετακομίσει με τη Μέγκαν», αναφέρει η ίδια πηγή.

A post shared by People Magazine (@people) on Mar 3, 2017 at 9:07pm PST

Πιστεύεται πως το νέο διαμέρισμα θα είναι αρκετά κοντά στο τεράστιο σπίτι που ζουν από τον Σεπτέμβριο η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, ενώ τον τελευταίο καιρό ο πρίγκιπας Χάρι φεύγει από το παλάτι και μένει στο Nottingham Cottage κάθε φορά που έρχεται η αγαπημένη του.

Πάντως το να συζήσουν φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ, μιας και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πρώτη κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι για την οποία έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση το Παλάτι, επιβεβαιώνοντας τον δεσμό τους.

A post shared by Каналы TV1000. №1 в Кино. (@tv1000_channels) on Mar 20, 2017 at 5:47am PDT

Το πώς θα είναι το νέο τους σπίτι δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς ο εκπρόσωπος του Παλατιού αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας πως το ζήτημα είναι προσωπικό.

Πάντως, από την άλλη πλευρά, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ζουν σε μία τεράστια πτέρυγα με 22 δωμάτια και δύο κουζίνες, η οποία ανακαινίστηκε πρόσφατα.

A post shared by BELLANAIJAFASHION (@bellanaijafashion) on Mar 14, 2017 at 2:35am PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ