Νέο διαμέρισμα στο παλάτι για τον πρίγκιπα Χάρι -Για να συγκατοικήσει με τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο διαμέρισμα στο παλάτι για τον πρίγκιπα Χάρι -Για να συγκατοικήσει με τη Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν βλέπει τη στιγμή που θα συζήσει με την αγαπημένη του ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετακομίζει μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα καινούργιο διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει μόνος του τη διαδικασία της ανακαίνισης του σπιτιού, μιας και η αγαπημένη του ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι επιβλέπει συνεχώς τα έργα της ανακαίνισης, ρωτώντας τους εργαζόμενους πότε θα το τελειοποιήσουν. «Φαίνεται πως πραγματικά βιάζεται να μετακομίσει με τη Μέγκαν», αναφέρει η ίδια πηγή.

A post shared by People Magazine (@people) on Mar 3, 2017 at 9:07pm PST

Πιστεύεται πως το νέο διαμέρισμα θα είναι αρκετά κοντά στο τεράστιο σπίτι που ζουν από τον Σεπτέμβριο η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, ενώ τον τελευταίο καιρό ο πρίγκιπας Χάρι φεύγει από το παλάτι και μένει στο Nottingham Cottage κάθε φορά που έρχεται η αγαπημένη του.

Πάντως το να συζήσουν φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ, μιας και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πρώτη κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι για την οποία έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση το Παλάτι, επιβεβαιώνοντας τον δεσμό τους.

A post shared by Каналы TV1000. №1 в Кино. (@tv1000_channels) on Mar 20, 2017 at 5:47am PDT

Το πώς θα είναι το νέο τους σπίτι δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς ο εκπρόσωπος του Παλατιού αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας πως το ζήτημα είναι προσωπικό.

Πάντως, από την άλλη πλευρά, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ζουν σε μία τεράστια πτέρυγα με 22 δωμάτια και δύο κουζίνες, η οποία ανακαινίστηκε πρόσφατα.

A post shared by BELLANAIJAFASHION (@bellanaijafashion) on Mar 14, 2017 at 2:35am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ