Η Ιβάνκα Τραμπ πάει στο Βερολίνο μετά από πρόσκληση της Μέρκελ

Ταξίδι στο Βερολίνο ετοιμάζει η Ιβάνκα Τραμπ προκειμένου να συμμετάσχει σε επιχειρηματικό συνέδριο, όπου και θα προωθήσει τον ρόλο των γυναικών στις επιχειρήσεις.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ προσκλήθηκε από σύνοδο W20 από την Ανγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με την «Washington Post», η οποία επικαλείται αξιωματούχο που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Η σύνοδος W20 θα πραγματοποιηθεί τα τέλη Απριλίου στην γερμανική πρωτεύουσα, με την Ιβάνκα Τραμπ να ανυπομονεί να δώσει το «παρών».

«Ανυπομονώ να προωθήσω τον ρόλο τις γυναίκας στην οικονομία και το μέλλον του εργατικού μας δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Looking forward to promoting the role of women in the economy and the future of our workforce globally #W20 https://t.co/1OB9TK6poH

Ανγκελα Μέρκελ και Ιβάνκα Τραμπ κάθισαν δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκεια συζήτησης στον Λευκό Οίκο, όταν και η Γερμανίδα καγκελάριος είχε την πρώτη της συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, η κόρη του Αμερικανού προέδρου ήταν εκείνη που βοήθησε να οργανωθεί συνάντηση μεταξύ Αμερικανών και Γερμανών επιχειρηματιών για να συζητήσουν ζητήματα επαγγελματικής κατάρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ Άνγκελα Μέρκελ Βερολίνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ