Ταινία γίνεται η βιογραφία της πορνοστάρ από το «Βαθύ Λαρύγγι» - iefimerida.gr

Ταινία γίνεται η βιογραφία της πορνοστάρ από το «Βαθύ Λαρύγγι»

καστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζωή της Λίντα Λάβλεϊς, της γυναίκας που άνοιξε νέους δρόμους στο αισθησιακό σινεμά με την ταινία σταθμό «Βαθύ Λαρύγγι» πραγματεύεται η νέα ταίνία «Lovelace»

Η ταινία του 1972 έγινε μια από τις εμπορικότερες του είδους και έκανε τεράστιο σάλο, προκαλώντας μάλιστα τη σύγκρουση μεταξύ των συντηρητικών και των υπέρμαχων της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Πέρα όμως από όλες αυτές τις προεκτάσεις, το «Βαθύ Λαρύγγι» έκανε διάσημη, εν μια νυκτί, τη Λίντα Λάβλεϊς.

Η ιστορία της πρωταγωνίστριας ενέπνευσε έτσι τους παραγωγούς του ιδιόρρυθμου «Howl», Ρομπ Επστάιν και Τζέφρι Φρίντμαν, να σκηνοθετήσουν τη βιογραφία της.

Τα αρχικά σχέδια προέβλεπαν την Κέιτ Χάτσον και τον Τζέιμς Φράνκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά θα είναι τελικά η Αμάντα Σίφριντ και ο Πίτερ Σάρσγκαρντ που θα ερμηνεύσουν τη Λίντα και το δυνάστη σύζυγο, ατζέντη και προαγωγό της Τσακ Τρέινορ.

Οι δύο ηθοποιοί θα πλαισιώνονται από ένα πολυάστερο καστ, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και οι Ντέμι Μουρ, Σάρον Στόουν, Έρικ Ρόμπερτς, Γουές Μπέντλεϊ, Χανκ Αζάρια και Έινταμ Μπρόντι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ