Η Paz de la Huerta έπαιξε μπουνιές σε μπαρ της Νέας Υόρκης - iefimerida.gr

Η Paz de la Huerta έπαιξε μπουνιές σε μπαρ της Νέας Υόρκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή σέξι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Boardwalk Empire της HBO σε κατάσταση μέθης έριξε μπουνιά σε πρωταγωνίστρια τηλεοπτικού reality show και τώρα κατηγορείται για σωματική επίθεση.

Το υπέροχο σκηνικό έλαβε χώρα στο ίδιο μπαρ της Νέας Υόρκης στο οποίο στο παρελθόν έχει συλληφθεί μεθυσμένη και η Lindsey Lohan (μα τι μπόμπες σερβίρουν στη Νέα Υόρκη;). Πριν από λίγες εβδομάδες λοιπόν, η Paz de la Huerta που την απολαύσαμε ως χωρίς -ηθικές -αναστολές -ερωμένη του Steve Buscemi στο Boardwalk Empire αποφάσισε να βγει για ένα ποτό αλλά ήπιε τελικά καμιά ντουζίνα και άρχισε να φλερτάρει με ότι αρσενικό κινούνταν μέσα στο μπαρ και μάλιστα τόσο προκλητικά που εικάζεται ότι έδειξε το ένα της στήθος σε κάποιον τύπο. Τότε η Samantha Swerta μια τύπισσα που συμμετέχει σε ένα αμερικανικό reality show έβαλε τα γέλια και κορόιδεψε την Paz που ήταν τύφλα στο μεθύσι. Η Paz τα πήρε στο κρανίο και την ξάπλωσε κάτω με μια μπουνιά και της έριξε και ένα ποτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα όταν συνελήφθηκε φώναζε στους αστυνομικούς «Είμαι πραγματική ηθοποιός, δουλεύω στην HBO!». Βέβαια αυτό δεν την γλίτωσε από τίποτα αφού τώρα η Samantha την τρέχει στα δικαστήρια για επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Τίποτα δεν έμαθε η Paz από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης του Boardwalk Empire!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ