Αδιανόητη κίνηση Καρβέλα: Εβγαλε την τσίχλα που μασούσε και την πέταξε σε παίκτρια του ριάλιτι του Ε [βίντεο] - iefimerida.gr

Αδιανόητη κίνηση Καρβέλα: Εβγαλε την τσίχλα που μασούσε και την πέταξε σε παίκτρια του ριάλιτι του Ε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε μια κίνηση του Νίκου Καρβέλα στο δεύτερο live του μουσικού ριάλιτι του Ε.

Ο στιχουργός και συνθέτης, ενώ η κριτική έκρινη την παίκτρια Φαίη Μπαζιώτη, διαφώνησε με την Αννα Βίσση. Η τραγουδίστρια, κρίνοντας την παίκτρια είπε πως δεν της άρεσε η ερμηνεία της στο τραγούδι «Δεν έχω πολλά» καθώς δεν της μετέδωσε το συναίσθημα που έπρεπε. Του Νίκου Καρβέλα, πάλι, του άρεσε η ερμηνεία της νεαρής και υποστηρίζοντας τη θέση του, σε κάποια στιγμή, έβγαλε και πέταξε στην παίκτρια την τσίχλα που μασούσε!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με την κίνηση αυτή του Νίκου Καρβέλα δείχνοντας μπροστά στις κάμερες, ενώ το ίδιο έκανε και η διευθύντρια της ακαδημίας Κατερίνα Γκαγκάκη συζητώντας στη συνέχεια με τους καθηγητές. «Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο με την τσίχλα και ντρέπομαι. Το λέω και δημόσια ντρέπομαι γιατί εκείνη την ώρα τα έχασα και δε σηκώθηκα να φύγω. Ήταν πολλά τα άκομψα χθες κι εγώ αισθάνομαι ντροπή για να είμαι απόλυτα ειλικρινής», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ star academy νίκος καρβέλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ