Μανωλάς: Το μέλλον μου εξαρτάται απ’ τους ανθρώπους της Ρόμα - iefimerida.gr

Μανωλάς: Το μέλλον μου εξαρτάται απ’ τους ανθρώπους της Ρόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Κώστας Μανωλάς ξεκαθάρισε πως το μέλλον του στη Ρόμα εξαρτάται από τις προθέσεις της διοίκησης, ενώ σχολίασε και τα σενάρια που θέλουν τον Ναϊνγκολάν να πηγαίνει στην Αγγλία.

«Το μέλλον μου εξαρτάται απ’ τους ανθρώπους της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν πάλι θελήσουν να με πωλήσουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι δύσκολο να πεις πως πάμε για το πρωτάθλημα, αφού η Γιουβέντους είναι δυνατή και δεν... σκορπάει βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League, ενώ έχουμε και τον πολύ σημαντικό ημιτελικό με την Λάτσιο για το Κύπελλο. Μπορούμε να γυρίσουμε το 2-0, είμαστε πιο δυνατοί και πρέπει να το αποδείξουμε στο χορτάρι», επεσήμανε στο «Sports Mediaset».

Όσον αφορά τα σενάρια που θέλουν τον Ναϊνγκολάν να πηγαίνει στην Αγγλία είπε: «Στον Ράτζα δεν αρέσει η βροχή, όμως είναι μέσα στους καλύτερους μέσους του κόσμου και μπορεί να παίξει στις καλύτερες ομάδες. Μπορεί να τα καταφέρει, επειδή είναι φαινόμενο. Ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η Ρόμα στα ίδια στάνταρ με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Ρεάλ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μανωλάς Ρομά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ