Η «αντίδραση» του Ομπάμα για την ήττα Τραμπ, με μία φωτογραφία

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση για τη βαριά ήττα του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο εκπρόσωπός του φρόντισε να δείξει πιο είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου.

Ο Κέβιν Λιούις δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία του Ομπάμα, με πόζα μποξέρ. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση από το «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου, μετά την ήττα που υπέστη ο διάδοχός του, στην προσπάθειά του να αλλάξει το σύστημα υγείας, καταργώντας το λεγόμενο Obamacare.

https://t.co/RE8GT0M7r7 pic.twitter.com/ETXJDc7bxG

Ο εκπρόσωπος του Ομπάμα έκανε την ανάρτηση αυτή λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ρεπουμπλικανός Πολ Ράιαν, ενημέρωσε τον Τραμπ ότι δεν μπορούσε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου το νομοσχέδιό του να αντικαταστήσει το Obamacare. Ακολούθησε η απόσυρση του νομοσχεδίου, 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ψηφοφορία.

Η φωτογραφία του Ομπάμα-μποξέρ είναι προ επταετίας. Την είχε δημοσιεύσει ο τότε φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Πιτ Σούζα, την ημέρα που είχε περάσει από το Κογκρέσο το νομοσχέδιο του Ομπάμα για το σύστημα υγείας.

Φωτογραφία: Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Ντόναλντ Τραμπ Obamacare

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ