Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Abdul Mateen, είναι ο τέταρτος γιός του σουλτάνου Hassanal Bolkiah, επικεφαλής του Μπρουνέι και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ο 25χρονος πρίγκιπας θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο και σπάει κυριολεκτικά το ίντερνετ ανεβάζοντας απίστευτες φωτογραφίες του.

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο νεαρός πρίγκιπας αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου όπου σπούδασε τέχνες στο τμήμα Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών. Εχει πάρει επίσης το δίπλωμά του από την Βασιλική Στρατιωτική ακαδημία του Sandhurst.
Ποζάροντας ημίγυμνος, με απίστευτο σώμα, άλλοτε να παίζει πόλο άλλοτε μποξ, αγκαλιά με άγρια θηρία, ο λογαριασμός του στο Instagram έχει ήδη 383 000 φαν. Και δεν σταματάει ποτέ: σκι, αεροπλάνα, μαγειρική, καταδύσεις, πισίνα, ταξίδια, γκολφ, επίσημες εμφανίσεις ή κομψά κοστούμια, όλες οι πόζες του κόβουν την ανάσα.

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Είναι γιός του σουλτάνου του Μπρουνέι και της αεροσυνοδού συζύγου του Mariam Abdul Aziz. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια με 12 παιδιά, είναι πρίγκιπας και τέταρτος κληρονόμος της δυναστείας.

Με ύφος σκοτεινό, σώμα εξαιρετικά γυμνασμένο και εμφάνιση που σπάει κόκκαλα είτε με παραδοσιακά ρούχα είτε με μοδάτα κοστούμια, ο νεαρός πρίγκιπας του Μπρουνέι θεωρείται ότι εκθρόνισε οριστικά τον βρετανό πρίγκιπα Χάρι από τον κόσμο των σέξι γαλαζοαίματων. Η βασική του εκπαίδευση είναι στρατιωτική, εξ ου και οι σπουδές στην «ακαδημία των πριγκίπων» στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ποζάροντας για το περιοδικό GQ, έλεγε πρόσφατα ότι ο στρατιωτικός του τίτλος ήταν «κάτι που με κάνει περήφανο».

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Ο πατέρας του, σουλτάνος του Μπρουνέι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, έγραφε το περιοδικό Forbes το 1997. Ο Hassanal Bolkiah έχει πράγματι μια από τις μεγαλύτερες περιουσίες στον κόσμο, παρά τη χρεοκοπία της χώρας του το 2002. Σήμερα θεωρείται ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, μετά τον βασιλιά Abdallah της Σαουδικής Αραβίας.

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 11


Ο σουλτάνος του Μπρουνέι ζει σε ένα παλάτι 1.788 δωματίων (!), έχει 5.000 πολυτελή αυτοκίνητα εκ των οποίων ένα εντελώς καλυμμένο με διαμάντια, δύο παλάτια στο Παρίσι και μετοχές σε διεθνείς ομίλους.

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 13

Το Μπρουνέι είναι ένα σουλτανάτο εγκλωβισμένο στο κράτος της Μαλαισίας. Σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το Μπρουνέι είναι η 5η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο. Το κατά κεφαλήν εισόδημα των κατοίκων είναι 48.000 δολάρια κατά μέσο όρο και το επίπεδο ζωής είναι πολύ υψηλό. Επίσης, δεν υπάρχουν φόροι, ενώ η βενζίνη, η νοσοκομειακή περίθαλψη και η εκπαίδευση είναι δωρεάν.

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 14
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 15
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 16


Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πλούτου προέρχεται από τους υδρογονάνθρακες, οι οποίοι εκπροσωπούν τα 2/3 του ΑΕΠ της χώρας, δηλαδή το 92% των δημοσίων εσόδων και το 97% των εξαγωγών, κυρίως προς τις γειτονικές χώρες, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη. Η πρώτη εξόρυξη πετρελαίου άρχισε το 1903, αλλά μετά το 1960 το πετρέλαιο έγινε πυλώνας της οικονομίας του Μπρουνέι.

Το μικρό κρατίδιο προσπαθεί, ωστόσο, να πολλαπλασιάσει τα μέτωπα εσόδων και με το σχέδιο « Wawasan Brunei 2035 » ή αλλιώς «National Vision Program» προβλέπει να μεταμορφώσει τη χώρα από οικονομία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε χώρα «τραπεζικό κέντρο, εμπορικό και χρηματοοικονομικό», μια μίνι Σιγκαπούρη δηλαδή.

Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 17
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 18
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 19
Ενας νέος γόης στο Instagram -Ο πρίγκιπας του Μπρουνέι [εικόνες] | iefimerida.gr 20
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γόης instagram πρίγκηπας Μπρουνέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ