Η Eμα Γουάτσον βάζει... πλώρη για να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του 2017

Η Έμα Ουάτσον πιθανότατα να γίνει η ηθοποιός με τις πιο υψηλές απολαβές για το έτος 2017 καθώς η ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σπάει τα κοντέρ στις πωλήσεις εισιτηρίων.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ πρέπει να νοιώθει τυχερή που τελικά δεν πρωταγωνίστησε στο Λα Λα Λαντ για να συμμετέχει στην ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» καθώς η ταινία αυτή έχει γίνει ήδη παγκόσμια επιτυχία και έχει στρώσει το χαλί στην Ουάτσον να γίνει η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός του Χόλιγουντ για την χρονιά που διανύουμε.

Θυμίζουμε ότι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός μέχρι σήμερα είναι η Τζένιφερ Λόρενς από το 2015. Μάλιστα, το 2016 αμείφθηκε συνολικά με $46.000.000.

Προσφάτως γράφτηκε ότι η Ουάτσον δέχτηκε μια πρόταση 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τον ρόλο της Bell- ένα ποσό που είναι σχετικά πενιχρό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συμπρωταγωνιστής της σίγουρα αμείβεται με πολύ περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, μέσα στην συμφωνία η Ουάτσον είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να λάβει και ένα ποσοστό από τα παγκόσμια κέρδη που θα βάλει στα ταμεία της.

Παρόλο που ήταν αναμενόμενο η «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» να γίνει μια επιτυχία παγκοσμίου βεληνεκούς, φαίνεται ότι ακόμη και η Disney δεν περίμενε το μέγεθος του πάταγου που πραγματοποιεί.

Μέχρι στιγμής έχει σπάσει 5 ρεκόρ αναφορικά με την προσέλευση και έχει συνολικά αποκομίσει τουλάχιστον 350 εκατομμύρια δολάρια. Ένας λόγος που η ταινία έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από μια σκηνή ομοφυλοφιλίας που περιλαμβάνει το έργο.

Τώρα μένει να δούμε αν η Γουάτσον τελικά θα καταφέρει να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ