19χρονη ντύνονταν αγόρι για να βγει σε καυτά ραντεβού με τις φίλες της - iefimerida.gr

19χρονη ντύνονταν αγόρι για να βγει σε καυτά ραντεβού με τις φίλες της

19χρονη ντύνονταν αγόρι για να βγει σε καυτά ραντεβού με τις φίλες της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 19χρονη Τζέμα Μπέικερ είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες, ακόμα και τις ίδιες της τις φίλες που νόμιζαν ότι έβγαιναν ραντεβού με ένα νεαρό αγόρι που αντίκριζαν για πρώτη φορά.
Η απίστευτη ιστορία έγινε στο Μίντλσεξ της Βρετανίας όπου ζούσε η 19χρονη Τζέμα η οποία ήταν κρυφά ερωτευμένη και ένιωθε σεξουαλική έλξη για μια 15χρονη και μία 16χρονη που ήταν φίλες της. Η Τζέμα που δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, επέλεξε να μεταμφιεστεί σε αγόρι και να πλησιάσει τις φίλες της υποδυόμενη κάθε φορά κάποιο άλλο πρόσωπο. Μάλιστα φρόντιζε οι «περσόνες» που δημιουργούσε να έχουν και διαφορετικό στυλ στα ρούχα, ενώ η ίδια έφτιαχνε και προφίλ στο facebook προκειμένου να μιλά και από εκεί με τις φίλες της, που όπως αποδείχτηκε δεν είχαν ιδέα πως έβγαιναν ραντεβού και αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα με την κολλητή τους.
Η απάτη της αποκαλύφθηκε όταν συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ενώ υποδύονταν τον Άαρων Λαμπάρντ και είχε βγει για ραντεβού με μια 15χρονη φίλη της. . Όπως αναφέρει η Daily Mail οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν η Τζέμα γδύθηκε για να οδηγηθεί σε κελί και είδαν πως επρόκειτο για κορίτσι. Συνολικά η Τζέμα είχε εφεύρει τρεις διαφορετικές αντρικές περσόνες. Αυτή του Λαμπάρντ, αλλά και των Κόνορ ΜακΚόμαρκ και Λουκ Τζόουνς.
Τώρα η Τζέμα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για απάτη και σεξουαλική επίθεση. Το δικαστήριο αναμένεται θα ανακοινώσει την απόφασή του στις 2 Μαρτίου, ενώ η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ