Οι καλύτερες ταβέρνες και εστιατόρια στην Αθήνα για μπακαλιάρο σκορδαλιά

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά. Ενα πιάτο που πολλοί, πατροπαράδοτα τιμούν ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ο καιρός αυτό το Σάββατο θα είναι υπέροχος και αν δεν θέλετε να μείνετε στο σπίτι και να τον φτιάξετε μόνοι σας επιστρατεύοντας τηγάνι για το ψάρι και γουδί για τη σκορδαλιά, υπάρχουν στο κέντρο της πόλης στέκια που τιμούν με μεράκι τις παραδοσιακές γεύσεις και φημίζονται για το μερακλίδικο μπακαλιάρο τους!

1) Τα μπακαλιαράκια του Δαμίγου

Στην οδό Κυδαθηναίων στην Πλάκα, βρίσκεται η ταβέρνα του Δαμίγου, γνωστή και ως «Τα Μπακαλιαράκια».

Γι' αυτούς που έχουν γνώσεις για την παλιά Αθήνα, τα «Μπακαλιάρακια του Δαμίγου» δεν χρειάζονται συστάσεις. Η επιχείρηση άνοιξε το 1865 και η σταθερή διαδρομή της στο χρόνο, είναι η αδιάψευστη απόδειξη της επιτυχία της. Από το κατώφλι του ονομαστού υπογείου έχουν περάσει προσωπικότητες της πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής Αθήνας. Τα μπακαλιαράκια σκορδαλιά είναι η σπεσιαλιτέ της!

Δείτε τα υπόλοιπα 5 εστιατόρια και ταβέρνες για μπακαλιάρο σκορδαλιά στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπακαλιάρος σκορδαλιά ταβέρνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ