Ξανά στους δρόμους ο Λουκάνικος! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξανά στους δρόμους ο Λουκάνικος! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα δημοσιεύματα αφιερωμένα στον διάσημο πλέον σκύλο-διαδηλωτή «Λουκάνικο», φιλοξενούνται στο διεθνή τύπο, κάνοντας αναφορά για τις νέες κινητοποιήσεις στις οποίες συμμετείχε.

Οι δημοσιογράφοι των ξένων μέσων ενημέρωσης επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, πως τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Ελλάδα. Την Παρασκευή, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ιδιωτών επενδυτών, κατόχων ελληνικών ομολόγων για τη μείωση του χρέους (PSI) διακόπηκαν, ενώ η Ελλάδα περιμένει την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του PSI.

«Τα νέα αυστηρά μέτρα λιτότητας που πρόκειται να επιβληθούν στους 'Ελληνες, ως προϋπόθεση γα να δοθεί η νέα βοήθεια, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτιών, με αποτέλεσμα οι "Αγανακτισμένοι" να ξαναγυρίσουν στην πλατεία Συντάγματος», αναφέρει η Kristina Chew στο Care2.com.

Επίσης, στο άρθρο της, τονίζει πως οι «Αγανακτισμένοι» κατεβαίνουν και πάλι στους δρόμους της Αθήνας, ενώ πρωταγωνιστής παραμένει ο σκύλος-διαδηλωτής Λουκάνικος, τον οποίο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, χαρακτηρίζουν ως τον πιο «γνωστό σκύλο-διαδηλωτή στον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ