14 σημάδια που δείχνουν ότι η (σεξουαλική) φλόγα καίει ακόμα! - iefimerida.gr

14 σημάδια που δείχνουν ότι η (σεξουαλική) φλόγα καίει ακόμα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του μοναδικές σεξουαλικές προτιμήσεις και τα επίπεδα λίμπιντο του καθενός διαφέρουν από του άλλου. Για να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα, οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις δεν είναι σταθερές: εξελίσσονται με το πέρασμα του χρόνου και βάσει διαφορετικών παραγόντων όπως οι ορμόνες, η ψυχολογία μας ή το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε.

Μπορεί όμως ένα ζευγάρι που είναι σε σχέση να καταφέρει να διατηρήσει την ένταση και το πάθος στο σεξ ακόμη και μετά από πολλά χρόνια; Φυσικά και μπορεί.

Οι συνήθειες του κρεβατιού για ένα ζευγάρι που έχει μία υγιή σεξουαλική ζωή είναι περισσότερες κι από όλες τις γεύσεις παγωτού που υπάρχουν και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλό σεξ είναι και ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που κρατάνε τη σχέση ζωντανή. Ποια είναι όμως τα σημάδια που δείχνουν ότι η φλόγα είναι ακόμη αναμμένη;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι σεξουαλική ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ