Την έδεσαν χειροπόδαρα στην αυλή του σπιτιού της για να την ληστέψουν - iefimerida.gr

Την έδεσαν χειροπόδαρα στην αυλή του σπιτιού της για να την ληστέψουν

Την έδεσαν χειροπόδαρα στην αυλή του σπιτιού της για να την ληστέψουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βγήκε από το σπίτι της για να μαζέψει ξύλα και βρέθηκε αντιμέτωπη με τρείς αδίστακτους ληστές που την ακινητοποίησαν και την έδεσαν στην αυλή της.Οι τρεις ληστές παραμόνευαν μέσα σε αυτοκίνητο και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της 54χρονης γυναίκας. Όταν εκείνη ξεπρόβαλλε από την πόρτα του σπιτιού της στον Άγιο Λαυρέντιο Μαγνησίας,στον οικισμό Σερβανάτες,για να μαζέψει ξύλα για το τζάκι,της επιτέθηκαν αστραπίαια.

Ο ένας από τους τρεις πετάχτηκε μπροστά της και την ακινητοποίησε. Μετά, εμφανίστηκαν και οι συνεργοί του.Στη συνέχεια oι ληστές την έδεσαν σε μια καρέκλα, στην αυλή του σπιτιού. Μέσα βρισκόταν ο 82χρονος σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος όμως δε μπορούσε να την προστατεύσει αφού είναι κατάκοιτος. Οι δράστες ζητούσαν λίρες και... "χτένισαν" ολόκληρο το σπίτι. Λίρες τελικά δε βρήκαν και έφυγαν με άδεια χέρια αφήνοντας βέβαια δεμένη την άτυχη γυναίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ