Ιταλία: Δεν θα απαγορευτούν οι φορητοί υπολογιστές και τάμπλετ στις πτήσεις - iefimerida.gr

Ιταλία: Δεν θα απαγορευτούν οι φορητοί υπολογιστές και τάμπλετ στις πτήσεις

Φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ και της Βρετανίας και δεν θα απαγορεύσουν στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή τάμπλετ σε ορισμένες πτήσεις, ανακοίνωσαν οι Ιταλικές Αρχές.

Σύμφωνα με τη Ρώμη, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις που να στηρίζουν τη λήψη τέτοιων ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας.

Την Τρίτη, οι ΗΠΑ και η Βρετανία απαγόρευσαν στους επιβάτες ορισμένων πτήσεων που αναχωρούν από αεροδρόμια στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική να μεταφέρουν μέσα στην καμπίνα των αεροσκαφών ηλεκτρονικές συσκευές, επικαλούμενες «απειλές» για την ασφάλεια, τις οποίες δεν
διευκρίνισαν.

Εκπρόσωποι της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Ιταλίας (ENAC) συζήτησαν σήμερα το θέμα με ειδικούς σε θέματα ασφαλείας. «Δεν παρουσιάστηκαν αποδείξεις που να καθιστούν αναγκαία την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων που είναι ήδη εν ισχύ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ENAC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήσεις υπολογιστές αεροπορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ