Αυτός είναι ο 4ος νεκρός του Λονδίνου, ο Αμερικανός Κερτ Κόχραν

Η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί ότι νεκροί είναι ο δράστης, ο αστυνομικός Κέιθ Πάλμερ, 43χρονη Αΐσα Φρέιντ και τώρα έγινε γνωστό ότι ο 4ος είναι ο Κέρτ Κόχραν.

Μάλιστα, ο Κόχραν είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για την 25η επέτειο του γάμου του με την γυναίκα του Μελίσα Πέιν, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και χτύπημα στο κεφάλι. Το ζευγάρι βρισκόταν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, όταν το τζιπ του δράστη τους χτύπησε.

Ο Κόχραν είναι Αμερικάνος και είχε πάει στη Βρετανία για διακοπές, ενώ κατέληξε στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η αδερφή της Μελίσα στα social media «Η αδερφή μου Μελίσα είναι στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και ένα χτύπημα στο κεφάλι. Ο Κερτ κατέληξε από τα χτυπήματα. Κερτ είσαι ο ήρωας μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Το ζευγάρι βρισκόταν στην τελευταία ημέρα των διακοπών του, καθώς σήμερα Πέμπτη θα επέστρεψαν στο σπίτι τους στη Γιούτα των ΗΠΑ.

«Η οικογένεια μας είναι συντετριμμένη από όταν έμαθε τον θάνατο του κουνιάδου μου Κερτ Κόχραν, ήταν ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο» είπε σε λιτή του δήλωση ο Κλιντ Πέιν, κουνιάδος του Κόχραν.

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Twitter ανέφερε «Ενας σπουδαίος Αμερικανός, ο Κερτ Κόχραν, σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Οι προσευχές και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους του»

A great American, Kurt Cochran, was killed in the London terror attack. My prayers and condolences are with his family and friends.

Μητέρα δύο παιδιών η μία νεκρή στο Λονδίνο -Πήγαινε να παραλάβει τα παιδιά της από το σχολείο [εικόνες]

Ένα από τα θύματα της επίθεσης στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ ήταν η 43χρονη Αΐσα Φρέιντ, μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η μητέρα πήγαινε να παραλάβει τα παιδιά της, 8 και 11 ετών, από το σχολείο και έτυχε να διασχίζει τη γέφυρα του Ουεστμίνστερ την ώρα που ο τρομοκράτης έπεσε με το SUV του πάνω σε δεκάδες ανθρώπους.

Η οικογένεια της 43χρονης προέρχεται από μία περιοχή κοντά στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας, ενώ η ίδια δίδασκε ισπανικά σε ένα ιδιωτικό σχολείο κοντά στο σημείο που έγινε η επίθεση.

Η Αΐσα είχε βρετανικό διαβατήριο, αλλά καταγόταν από την Ισπανία κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ισπανική πρεσβεία.

Η ίδια είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά της στα social media. Οι μεγαλύτερες αδελφές της είναι συντετριμμένες από τον χαμό της, με φίλους και συγγενείς να μην μπορούν να το πιστέψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ