Xώρους ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών ζητά ο Καμίνης - iefimerida.gr

Xώρους ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών ζητά ο Καμίνης

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διατεθειμένος να πρωτοστατήσει στην πρωτοβουλία δημιουργίας χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών, που θα περιορίσουν τη δημόσια χρήση στους δρόμους και τους θανάτους, είναι ο δήμος Αθηναίων.

Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, στη συνάντηση που είχε σήμερα στο Δημαρχείο, με αντιπροσωπεία της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ και αντικείμενο της οποίας ήταν η διακίνηση ναρκωτικών έξω από τη Σχολή της Νομικής, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.

Xώρους ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών ζητά ο Καμίνης | iefimerida.gr 0

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ, περιέγραψαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές πηγαίνοντας και φεύγοντας από τη σχολή τους και τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης, επισήμανε ακόμη ότι έχει ζητήσει ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης και τους ενημέρωσε για τις δράσεις αναζωογόνησης της περιοχής με πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ