Αδελφή του Αρτέμη Σώρρα: Δικό του θέμα αν θα παραδοθεί -Δεν έχω καμία σχέση μαζί του - iefimerida.gr

Αδελφή του Αρτέμη Σώρρα: Δικό του θέμα αν θα παραδοθεί -Δεν έχω καμία σχέση μαζί του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί του», δηλώνει η αδελφή του Αρτέμη Σώρρα, την ώρα που ο φυγόποινος δήθεν σωτήρας της χώρας παραμένει άφαντος.

«Είναι απλά αδερφός μου. Τίποτα άλλο. Δεν ξέρω ούτε τι κάνει ούτε τι δεν κάνει. Το καταλαβαίνετε αυτό;», ανέφερε η αδελφή του Αρτέμη Σώρρα στο STAR, αρνούμενη οποιαδήποτε σχέση μαζί του και λέγοντας ότι «ας με παρακολουθήσει όποιος θέλει. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν κάνω κάτι παράνομο και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Το αν θα παραδοθεί ο αδερφός μου είναι δικό του θέμα. Δεν έχω γνώμη πάνω σε αυτό».

Ερωτηθείσα, επίσης, για τα περίφημα 600 δισ. ευρώ που ο Αρτέμης Σώρρας διατείνεται ότι διαθέτει, η αδελφή του αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο λέγοντας πως «δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Δεν το αναλύω το θέμα και δεν με αφορά».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρτέμης Σώρρας αδελφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ