Γαλλία: Σε απόγνωση ο Μπενουά Αμόν, «ρίχνει» τη γυναίκα του στην προεκλογική εκστρατεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Γαλλία: Σε απόγνωση ο Μπενουά Αμόν, «ρίχνει» τη γυναίκα του στην προεκλογική εκστρατεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βυθισμένος στις δημοσκοπήσεις, μεγάλος χαμένος από το πρώτο debate των υποψηφίων προέδρων, ο Μπενουά Αμόν, επίσημος υποψήφιος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ρίχνει τη σύζυγό του στην αρένα της προεκλογικής εκστρατείας.

Παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του Gabrielle Gual­lar είναι εξαιρετικά διακριτική και δεν θέλησε ποτέ να παίξει το παιχνίδι των ΜΜΕ, στις 19 Μαρτίου εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, στην προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στο Παρίσι. Επίσης, για πρώτη φορά, θα μιλήσει στο βιβλίο γαλλίδας δημοσιογράφου, Le Couloir de Madame, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου.

Γαλλία: Σε απόγνωση ο Μπενουά Αμόν, «ρίχνει» τη γυναίκα του στην προεκλογική εκστρατεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Είναι αλήθεια ότι έξω από τους κολλητούς μου, κανείς δεν την γνωρίζει. Δεν ήρθε ποτέ στην εκλογική μου περιφέρεια και δεν εμφανίστηκε ποτέ στις συγκεντρώσεις μου» ομολογεί ο ίδιος ο Μπενουά Αμόν.

Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα μίντια και παρέμενε πάντα στη σκιά του Μπενουά Αμόν.
Οι ρίζες της είναι από τη Δανία και την Καταλωνία, μιλάει πέντε γλώσσες και πρόκειται για μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα με σπουδαία καριέρα.
Ξεκίνησε να εργάζεται το 2000 ως στρατηγικός σύμβουλος ευρωπαϊκών υποθέσεων και προσελήφθη ως σύμβουλος στο Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου (CNC), στο οποίο διαχειρίζεται, μεταξύ άλλων, τα δημόσια κονδύλια που δίνει το γαλλικό κράτος στον κινηματογράφο, ενώ εκπροσωπεί τις γαλλικές αρχές στις Βρυξέλλες ως εξπέρ.

Γαλλία: Σε απόγνωση ο Μπενουά Αμόν, «ρίχνει» τη γυναίκα του στην προεκλογική εκστρατεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τον Ιούλιο του 2014 εγκατέλειψε το δημόσιο και προσελήφθη στον Οίκο LVMH που παράγει, μεταξύ άλλων, τα πολυτελή είδη Louis Vuitton, ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.
Ο σύντροφός της Μπενουά Αμόν δηλώνει δημοσίως τον θαυμασμό του για εκείνη. «Είμαι πολύ περήφανος που η γυναίκα μου έχει εκατό πτυχία περισσότερα από μένα. Εχει μια πολύ ωραία δουλειά, αλλά δεν την απέκτησε εξαιτίας μου».
Ωστόσο, η τοποθέτηση της Gabrielle Gual­lar στον Οίκο LVMH έχει ήδη προκαλέσει μερικά προβλήματα στον Γάλλο πολιτικό. Ο ίδιος το αρνείται. «Δεν έχω διάθεση να πακετάρουν τη ζωή της γυναίκας μου με τη δική μου. Απλά η ζωή της δυσκόλεψε από την στιγμή που παρουσιάζεται σαν κυρία Αμόν», δήλωσε.

Γαλλία: Σε απόγνωση ο Μπενουά Αμόν, «ρίχνει» τη γυναίκα του στην προεκλογική εκστρατεία [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών δήλωσε πρόσφατα ότι δεν επιθυμεί οι δημοσιογράφοι να χώνουν τη μύτη τους στην προσωπική τους ζωή. «Αυτοί ο άθλιοι παπαράτσι μας παραμονεύουν και μας κυνηγούν κάθε πρωί που πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο», είπε.
«Η γυναίκα μου μού παίζει συχνά πιάνο, αυτό είναι που με χαλαρώνει το περισσότερο», έχει ομολογήσει ο Αμόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απόγνωση Μπενουά Αμόν σύζυγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ