Βαρβιτσιώτης: Ο Φωτόπουλος είναι ο νεκροθάφτης της ΔΕΗ - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης: Ο Φωτόπουλος είναι ο νεκροθάφτης της ΔΕΗ

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου, χαρακτηρίζοντας τον νεκροθάφτη της ΔΕΗ.

Ο κ.Βαρβιτσιώτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο στο Marconi Radio του Βόλου είπε «ο κ.Φωτόπουλος δεν μπορεί να μιλάει για την υγεία της ΔΕΗ όταν ο ίδιος είναι ένας από τους νεκροθάφτες της».
Πρόσθεσε μάλιστα πως ο κ.Φωτόπουλος «τώρα είναι υπέρμαχος των πολιτών, το γεγονός ότι ανέκοψε με τις κινητοποιήσεις του το πρόγραμμα εξορθολογισμού της ΔΕΗ και η κυβέρνηση Παπανδρέου ακολούθησε τις επιταγές του κ.Φωτόπουλου και τώρα οδηγηθήκαμε όχι μόνο στο χαράτσι, αλλά και στις αυξήσεις. Γι αυτό δεν μιλάει ο κ.Φωτόπουλος».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στα ζητήματα της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας «το γεγονός ότι άνθρωποι όπως ο Μάκης Ψωμιάδης αφήνονται ελεύθεροι, προκαλούν το κοινό αίσθημα»

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ