Μωρά βρέθηκαν τυχαία δίπλα δίπλα στο μαιευτήριο και (κατά τύχη) ονομάζονταν... Ρωμαίος και Ιουλιέτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μωρά βρέθηκαν τυχαία δίπλα δίπλα στο μαιευτήριο και (κατά τύχη) ονομάζονταν... Ρωμαίος και Ιουλιέτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτότυπο και ρομαντικό συμβάν συνέβη στο μαιευτήριο Κοάσταλ Καρολίνα στο Χάρντεβιλ, καθώς ο Ρωμαίος φαίνεται πως βρήκε την Ιουλιέτα του στην... διπλανή κούνια.

Συγκεκριμένα, δύο μωρά γεννήθηκαν με διαφορά 18 ωρών και όπως είναι το σύνηθες βρέθηκαν δίπλα δίπλα στην αίθουσα νεογνών, έχοντας το καρτελάκι με τα στοιχεία τους στην κούνια.

Κι ενώ μέχρι στιγμής όλα φαίνονται φυσιολογικά, οι γονείς και το προσωπικό ενθουσιάστηκε όταν κατάλαβε πως τα ονόματά τους ήταν Ρωμαίος και Ιουλιέτα.

Μωρά  βρέθηκαν τυχαία δίπλα δίπλα στο μαιευτήριο και (κατά τύχη) ονομάζονταν... Ρωμαίος και Ιουλιέτα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Έτσι, η φωτογραφία με τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα να είναι δίπλα- δίπλα έγινε viral, ενώ οι γονείς του εκάστοτε μωρού εξήγησαν γιατί έδωσαν αυτό το όνομα.

«Επιλέξαμε το όνομα εδώ και μήνες» λέει η μητέρα της Ιουλιέτας, που εξηγεί ότι έψαχναν ένα όνομα από «J», για να ταιριάζει με του μεγαλύτερου γιου τους.

Μωρά  βρέθηκαν τυχαία δίπλα δίπλα στο μαιευτήριο και (κατά τύχη) ονομάζονταν... Ρωμαίος και Ιουλιέτα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το όνομα είχαν βρει εδώ και καιρό οι γονείς του Ρωμαίο: «Δεν το διαλέξαμε από το γνωστό έργο του Σαίξπηρ, αλλά από τον τραγουδιστή Ρομέο Σάντος, που αγαπάμε πολύ», είπε η μητέρα του μικρού.

Πάντως, οι δύο γονείς αποφάσισαν να ξαναβρεθούν στα πρώτα γενέθλια των μωρών και να φωτογραφηθούν με θέμα τα... ονόματά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρωμαίος Ιουλιέτα μωρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ