Πήραν πίσω τη ρύθμιση-«ξεπλυμα» ευθυvών για τα τέσσερα Airbus - iefimerida.gr

Πήραν πίσω τη ρύθμιση-«ξεπλυμα» ευθυvών για τα τέσσερα Airbus

Πήραν πίσω τη ρύθμιση-«ξεπλυμα» ευθυvών για τα τέσσερα Airbus
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποσύρθηκε τελικά η ρύθμιση που προέβλεπε, σύμφωνα με καταγγελίες από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ότι «ξεπλένονται» ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για την απόφαση να πωληθούν τα τέσσερα κρατικά Airbus που ανήκαν στο στόλο της Ολυμπιακής έναντι 31 εκ. ευρώ.

Την απόσυρση της διάταξης από το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών χαιρέτισε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο Κωστής Χατζηδάκης καθώς, όπως είπε, «δημιούργησε ποικίλα αρνητικά σχόλια στην επικαιρότητα». Ανάλογη δήλωση έκανε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η πώληση των συγκεκριμένων αεροσκαφών που βρίσκονται παροπλισμένα από το 2009 και κάνουν την απολύτως βασική συντήρηση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις εξαιτίας του τιμήματος το οποίο θεωρήθηκε χαμηλό. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο υπήρξε προσφορά για την αγορά τους έναντι 95 εκατομμυρίων ευρώ από Αμερικανική εταιρία, όμως δεν υπήρξε συμφωνία με το Ελληνικό κράτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ