Ελεν ΝτεΤζένερις: Δύο ποτήρια κρασί με έστειλαν στα επείγοντα -Η ξεκαρδιστική διήγησή της [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελεν ΝτεΤζένερις: Δύο ποτήρια κρασί με έστειλαν στα επείγοντα -Η ξεκαρδιστική διήγησή της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και ένα ατύχημα, εξαιτίας του οποίου κατέληξε με εξάρθρωση σε δάχτυλο του χεριού, είναι αφορμή για μία ξεκαρδιστική διήγηση της Ελεν ΝτεΤζένερις.

Ξεκινώντας την εκπομπή της, η δημοφιλής παρουσιάστρια εξήγησε στην κάμερα πώς κατέληξε στα επείγοντα επειδή ήπιε δύο ποτήρια κρασί.

«Ξέρετε πώς στη γυμναστική πρέπει να κάνεις ''ρόδα'' και πρέπει να μοιράσεις το βάρος σε όλα τα δάχτυλα; Εγώ ήπια δύο ποτήρια κρασί και έπεσα πάνω σε πόρτα!», είπε η ΝτεΤζένερις. Η παρουσιάστρια και η σύζυγός της, Πόρσια ντε Ρόσι, επέστρεφαν από δείπνο, όταν εκείνη παραπάτησε στο κεφαλόσκαλο.

This is my finger. Seriously. Find out what happened tomorrow. pic.twitter.com/oy4sAyvPDN

«Επεσα πάνω στην πόρτα. Ηξερα ότι κάτι πήγε στραβά», είπε και έδειξε στο κοινό το... παραμορφωμένο δάχτυλό της. Πήγε λοιπόν στο νοσοκομείο. «Εκεί η ρεσεψιονίστ με έβαλε να υπογράψω πολλά... μία φωτογραφία για τον ανιψιό της, ένα μπλουζάκι για εκείνη...», είπε γελώντας και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για το πώς τη φρόντισαν.

Τελικά η διάγνωση ήταν πως έπαθε εξάρθρωση στο δάχτυλο και παραδέχθηκε ότι μέχρι να το τακτοποιήσουν οι γιατροί είπε ό,τι βρισιά μπορεί να φανταστεί κανείς. Διηγήθηκε όμως και ένα περιστατικό που έγινε την ώρα που έφευγε από τα επείγοντα. «Με πλησίασε ένα χαριτωμένο ζευγάρι και μου ζήτησαν να βγάλουμε selfie. Με ρώτησαν τι έπαθα, τους είπα ότι είχα εξάρθρωση στο δάχτυλο. Τον ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ''Με χτύπησε λεωφορείο''»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν ΝτεΤζένερις Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ