Ευαίσθητα ρούχα -Κόλπα για να καταλάβεις αν μπορείς να τα πλύνεις σπίτι ή όχι - iefimerida.gr

Ευαίσθητα ρούχα -Κόλπα για να καταλάβεις αν μπορείς να τα πλύνεις σπίτι ή όχι

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μην έχει καταστρέψει και να της έχουν καταστρέψει ρούχο.

Και συνήθως δεν πρόκειται για κάποιο χοντρό φούτερ αλλά για κάποιο όμορφο και αγαπημένο ρούχο. Ενα μεταξωτό φόρεμα, ένα μπλουζάκι με πούλιες και φτερά, ένα μεταξωτό πουκάμισο, ένα βαμβεκερό μπλουζάκι με πολλά μπιχλιμπίδια.

Τσαντίλα, αμέσως ευθύνες σε άλλους, γιατί πάντα κυριαρχεί η αίσθηση «δεν παίζει να έκανα λάθος εγώ», και λίγο αργότερα, αφού περάσουν τα πολλά νεύρα, παραδοχή του λάθος, αυτο-κατηγορίες του τύπου «πόσο χαζή είμαι» δεν διάβασα το ταμπελάκι και υποσχέσεις ότι «δεν θα το ξανακάνω ποτέ», «θα είμαι πιο προσεκτική». Ολα αυτά ενώ τα δάκρυα κυλούν πάνω από το μεταξωτό αλλά χαλασμένο μπλουζάκι.

Για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο υπάρχει μία και μόνη λύση: Να διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες στα ταμπελάκια και μαζί με όσα γράφουν να ακολουθούμε και μερικά κόλπα που περιγράφονται παρακάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ