Euroleague: Για νίκη-πρόκριση ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο - iefimerida.gr

Euroleague: Για νίκη-πρόκριση ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη με την οποία θα βρεθεί κατά 99% στα πλέι-οφ της Euroleague θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (21:15, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ.

Η 27η αγωνιστική της Euroleague δεν περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο όνομα για τον Παναθηναϊκό όμως το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Μετά την επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι πράσινοι βρίσκονται στην 5η θέση και μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέ-οφ, αρκεί να πάρουν απόψε τη νίκη. Ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κι ενώ ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπασκόνια στην Βιτόρια.

Από την πλευρά της η Αρμάνι έρχεται αποδεκατισμένη στην Αθήνα αφού ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς. Βαθμολογικά είναι αδιάφορη αφού έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης όμως αυτό δεν την κάνει λιγότερο επικίνδυνη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Πέρεθ (Ισπανία), Σέφι Σεμές (Ισραήλ) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Αρμάνι Μιλάνο Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ