Μπραντ Πιτ: Μετά τον χωρισμό ασχολείται με τη γλυπτική ακούγοντας καψουροτράγουδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Μπραντ Πιτ: Μετά τον χωρισμό ασχολείται με τη γλυπτική ακούγοντας καψουροτράγουδα [εικόνα]

Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο φαίνεται να το έχει ρίξει στην Τέχνη. Οχι, ο σταρ δεν ασχολείται με τον κινηματογράφο, αλλά με την γλυπτική.

Ο 53χρονος ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, περνά τις μοναχικές του νύχτες σε στούντιο Τέχνης του Λος Αντζελες διοχετεύοντας την ενέργειά του σε ένα γλυπτό υπό την καθοδήγηση του φίλου του Τόμας Χαουσίγκο.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πιτ περνά πάνω από 15 ώρες την ημέρα στο στούντιο και εργάζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ακούγοντας, μάλιστα, λυπητερά τραγούδια.

«Περνά τις νύχτες του δημιουργώντας την τέχνη του και ακούγοντας συναισθηματικά τραγούδια», αναφέρει πηγή και προσθέτει: «Ολοι γνωρίζουν πως σχετίζονται με τα προσωπικά του, αλλά κανένας δεν λέει τίποτα. Είναι ήσυχος και ταπεινός. Μαθαίνει, δε, πολύ γρήγορα».

«Η Τέχνη είναι ένας τρόπος για να επικεντρωθεί σε ένα πράγμα, βγάζοντας από το μυαλό του οτιδήποτε άλλο. Μάλλον θεωρεί πιο εποικοδομητικό να κάνει αυτό από το βγαίνει και να παρτάρει», αναφέρει η πηγή.

Μπραντ Πιτ: Μετά τον χωρισμό ασχολείται με τη γλυπτική ακούγοντας καψουροτράγουδα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Daily Mail

Την ώρα που ο Μπραντ Πιτ περνά χρόνο με την Τέχνη του, η Αντζελίνα Τζολί επέστρεψε στο Λος Αντζελες μετά έξι της παιδιά από το Λονδίνο, όπου μίλησε σε εκδήλωση για τις προσπάθειες καταγραφής και δίωξης εγκλημάτων βιασμού και σεξουαλικής βίας σε περίοδο πολέμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ γλυπτική χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ