Κούλογλου: Η Αριστερά δεν μπορεί να κόβει συντάξεις -Μετά θα ζητήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας - iefimerida.gr

Κούλογλου: Η Αριστερά δεν μπορεί να κόβει συντάξεις -Μετά θα ζητήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» παραχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης.

«Δεν είναι στην ιδεολογία μας η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος», σημείωσε ο Στέλιος Κούλογλου, ενώ πρόσθεσε πως «η Αριστερά δεν πρέπει να κόψει συντάξεις. Ας το κάνει η Δεξιά αυτό, που το θέλει κιόλας».

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «πρέπει κανείς να προσπαθεί να αποφεύγει την πασοκοποίηση, δηλαδή όταν είσαι στην εξουσία και εφαρμόζεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, τότε φθείρεσαι. Αυτό αποτελεί κίνδυνο». Εκτίμησε πως οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες, καθώς το ΔΝΤ είναι αμετακίνητο και θέλει να επιβάλει απαράδεκτους όρους.

«Αυτοί οι τύποι είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες αξιολογήσεις. Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;», υποστήριξε ο Στέλιος Κούλογλου ενώ τέλος σημείωσε πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ιδιωτικοποιήσεις και πιο συγκεκριμένα εκείνη της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέλιος Κούλογλου ΔΝΤ αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ