Η απίστευτη ιστορία αιμομιξίας που σοκάρει τις ΗΠΑ -Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι - iefimerida.gr

Η απίστευτη ιστορία αιμομιξίας που σοκάρει τις ΗΠΑ -Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει η υπόθεση στο Νέο Μεξικό με την αιμομικτική σχέση μάνας και γιου, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο, αλλά επιμένουν πως τίποτα δεν θα τους χωρίσει, ακόμη κι αν χρειαστεί να μπουν φυλακή.

Συγκεκριμένα, η Μόνικα Μάρες συνελήφθη το Φεβρουάριο του 2016 αφ΄ότου ένας γείτονας κατέθεσε στην αστυνομία πως έχει ερωτική σχέση με τον ίδιο της τον γιο, με τον οποίο συζούσαν.

Η δίκη που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη έκρινε ένοχο το ζευγάρι, το οποίο είπε την αλήθεια ενώπιον του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να ζει χωριστά για τουλάχιστον 1μιση χρόνο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η απίστευτη ιστορία αιμομιξίας που σοκάρει τις ΗΠΑ -Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι  | iefimerida.gr 0

Μάνα και γιος κρίθηκαν ένοχοι για κακούργημα 4ου βαθμού, με την 37χρονη να μην μπορεί πλέον να δει κανένα από τα 9 παιδιά της, ενώ δεν είναι γνωστό ποιος θα αναλάβει την φροντίδα τους

Ακόμη το ζευγάρι θα μπορούσε να φυλακιστεί για 18 μήνες, αλλά ο Εισαγγελέας, Αντρέα Ρίμπ, ανέφερε πως το καθαρό ποινικό μητρώο τους τους γλίτωσε από τα χειρότερα.

Αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινότητα είναι οι δηλώσεις μάνας και γιου, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως δεν θα τους σταματήσει κανένας και τίποτα από το να έχουν σεξουαλικές σχέσεις.

Το ιστορικό

Η Μάρες, η οποία είναι μητέρα 9 παιδιών, είχε δώσει τον Κάλεμπ για υιοθεσία όταν ήταν ακόμη νεογέννητος, με τους δύο να γνωρίζονται πριν 2 χρόνια (όταν εκείνος ήταν 18) μέσω του Facebook. Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν ήταν τα Χριστούγεννα του 2016, όπου ο Κάλεμπ παράτησε τον θετό του πατέρας και μετακόμισε στο Μεξικό με την Μάρες.

Σύντομα η σχέση τους έγινε αιμομικτική, με την ίδια να αναφέρει στην Daily Mail πριν κριθεί ένοχη πως ο γιος της είναι είναι η αγάπη της ζωής της και δεν θέλει να τον χάσει. «Τα παιδιά μου τον αγαπούν, το ίδιος και όλη μου η οικογένεια. Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει, ούτε τα δικαστήρια, ούτε η φυλακή, τίποτα», είχε πει η ίδια.

Η 37χρονη, μάλιστα, είχε αναφέρει πως αφού εκτίσουν την ποινή τους σκοπεύουν να μετακομίσουν σε άλλη πολιτεία της Αμερικής. Βέβαια η αιμομιξία θεωρείται κακούργημα και στις 50 πολιτείες, αλλά υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στην καθεμία.

Η απίστευτη ιστορία αιμομιξίας που σοκάρει τις ΗΠΑ -Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι  | iefimerida.gr 1

Η μητέρα αναφέρει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά και μητρική αγάπη ταυτόχρονα, με την ίδια να νιώθει ερωτευμένη, καθώς δεν τον είχε αναθρέψει, ούτε δει όλα εκείνα τα χρόνια.

«Ένιωσα πως κάτι καινούργιο ήρθε στην ζωή μου και το ερωτεύτηκα», εξήγησε.

Μάλιστα, η Μάρες του έκανε και ερωτική εξομολόγηση τον πρώτο καιρό που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, λέγοντάς του πως δεν ξέρει πως να αντιδράσει, αφού εκείνη είναι η μητέρα και αυτός ο γιος, αλλά είναι ερωτευμένη μαζί του.

Η απίστευτη ιστορία αιμομιξίας που σοκάρει τις ΗΠΑ -Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι  | iefimerida.gr 2

Όσον αφορά το γεγονός πως πλέον δεν μπορεί να βλέπει κανένα από τα παιδιά της, η μητέρα εξηγεί πως καταλαβαίνει το ρίσκο, αλλά θέλει να παλέψει για την σχέση της με τον γιο τους, καθώς ήδη τα παιδιά της τον φωνάζουν μπαμπά.

Με την σειρά του ο Κάλεμπ αναφέρει πως ερωτεύτηκε την μητέρα του, επειδή δεν την ξαναείχε δει ως μητέρα.

Η απίστευτη ιστορία αιμομιξίας που σοκάρει τις ΗΠΑ -Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι  | iefimerida.gr 3

«Ποτέ δεν είχα κανένα να μου μαγειρεύει ή να μου δίνει κάτι. Ποτέ δεν είχα τίποτα σε όλη μου την ζωή και ήρθε εκείνη και με έκανε πολύ χαρούμενο. Έτσι, ξεκίνησαν να έχω αισθήματα για εκείνη. Πιστεύω την ερωτεύτηκα», ανέφερε ο ίδιος.

Οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και όλα τα αρνητικά μηνύματα που παίρνουν στο Facebook, με τους περισσότερους να σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες που φιλιούνται πως όλο αυτό είναι αηδιαστικό.

«Οι περισσότεροι λένε πως είναι αηδιαστικό, αλλά εμένα δεν με επηρεάζει όλο αυτό», ανέφερε ο 20χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μάνα γιος αιμομιξία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ