Στάση εργασίας και συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών - iefimerida.gr

Στάση εργασίας και συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών

Φωτογραφία: IntimeNews/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους συμβασιούχους - παρατασιούχους των δήμων, πραγματοποιεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ από την αρχή της πρωινής βάρδιας έως και τις 11.30, σήμερα Τρίτη.

Στις 09:30 θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας να δοθεί λύση με την καταβολή μισθοδοσίας συμβασιούχων.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνάντηση με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, καθώς παρότι το άρθρο 25 του Ν. 2256/2017 ρυθμίζει το ζήτημα, ορισμένοι Επίτροποι του Ελεγκτικού Συμβουλίου εξακολουθούν να μην εγκρίνουν τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις με τις ανανεώσεις υπερβαίνουν αθροιστικά το 24μηνο, να παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ