Μουσουλμάνα γυμνή στο Playboy! - iefimerida.gr

Μουσουλμάνα γυμνή στο Playboy!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Ήθελα να νιώσω ελεύθερη". Με αυτή τη φράση η 25χρονη μουσουλμάνα που αναστάτωσε ομόθρησκους και οικογένεια έκανε το μεγάλο βήμα, και από λαμπρό υπόδειγμα προσαρμογής μιας μωαμεθανής σε δυτική κοινωνία έγινε αποδιοπομπαίος τράγος. Η Sila Sahin ζει στο Βερολίνο και δούλευε ως ηθοποιός σε γνωστή σαπουνόπερα, κάνοντας τη μουσουλμανική τουρκική κοινότητα υπερήφανη για την ικανότητά της να ενταχθεί στην κουλτούρα της χώρας όπου ζούσε, χωρίς να αφομοιωθεί και χωρίς να απωλέσει την εθνική-θρησκευτική της ταυτότητα. Το γυμνό εξώφυλλο στο γερμανικό Playboy είναι ο ρηξικέλευθος, αν μη τι άλλο, τρόπος της να σπάσει τα δεσμά της συντηρητικής ανατροφής της και να αποτελέσει σύμβολο εκμοντερνισμού για όλες τις καταπιεσμένες μουσουλμάνες του κόσμου. Αν αναρωτιέστε τις άμεσες συνέπειες της τόλμης της, ναι, η μητέρα της έχει ήδη κόψει κάθε επαφή μαζί της, ενώ η Sila κάνει τεράστιες προσπάθειες να επαναπροσεγγίσει τον πατέρα της.

Η πρώτη Τουρκάλα που ποζάρει γυμνή για το Playboy δήλωσε πως αισθάνεται "τουλάχιστον Τσε Γκεβάρα" και ζήτησε από τους γονείς της να την καταλάβουν, ζωντανά από εκπομπή του RTL, μέσω της οποίας τους πληροφόρησε για τη γυμνή φωτογράφιση μόλις μια μέρα (!) πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό.

Χρύσα Οικονομοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Playboy Sila Sahin μουσουλμανική κοινότητα RTL
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ