Οι μπόμπιρες το έσκασαν -Βγαίνουν από τις κούνιες τους και αλωνίζουν στο δωμάτιο [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι μπόμπιρες το έσκασαν -Βγαίνουν από τις κούνιες τους και αλωνίζουν στο δωμάτιο [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: Facebook @Jonathan Balkin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια». Αυτή φράση ταιριάζει «γάντι» στους δύο μπόμπιρες, οι οποίοι αλωνίζουν στο δωμάτιό τους, την ώρα που θα έπρεπε κανονικά να κοιμούνται.

Ο Αντριου και ο Ράιαν φαίνεται να μην ενδιαφέρονται και πολύ για τους κανόνες ύπνου, καθώς βλέποντας πως δεν μπορούν να κοιμηθούν, πηδούν από τα κάγκελα των κρεβατιών τους και αρχίζουν τα δικά τους. Αράζουν στον καναπέ, συζητούν, βγάζουν όλα τα μαξιλάρια και αρχίζουν τις τούμπες, ξανασυζητούν και ξανακάθονται.

Οι μπόμπιρες το έσκασαν -Βγαίνουν από τις κούνιες τους και αλωνίζουν στο δωμάτιο [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μετά από πολλά, ο μπαμπάς και η μαμά μπαίνουν στο δωμάτιο και βάζουν για ύπνο τους μπόμπιρες που φαίνεται να μην τα πάνε καλά με τον ύπνο.

Την... αταξία των 2χρονων κατέγραψε η κάμερα που έχουν βάλει οι γονείς τους στο δωμάτιο, όπως αναφέρει το FOX 13. Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει προβληθεί πάνω από 11 εκατ. φορές και έχει κοινοποιηθεί τουλάχιστον 53.000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδιά αστείο βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ