Η Αντριάνα Λίμα σε ορθόδοξη εκκλησία, προσκυνά την εικόνα του Αγίου Γεωργίου [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Αντριάνα Λίμα σε ορθόδοξη εκκλησία, προσκυνά την εικόνα του Αγίου Γεωργίου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δικό της Θεό ψάχνει να βρει η Αντριάνα Λίμα, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση της πνευματικότητάς της.

Με αφορμή αυτή την αναζήτηση, η ίδια πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου βρίσκεται σε μία ορθόδοξη εκκλησία και ετοιμάζεται να ανάψει κεράκι.

Συγκεκριμένα, το αγγελάκι της Victoria Secret βρίσκεται μπροστά από την εικόνα του Αγίου Γεωργίου και κοιτά τον φακό χωρίς να χαμογελά.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Mar 15, 2017 at 1:13pm PDT

Η Λίμα έγραψε στα πορτογαλικά κάτω από την φωτογραφία της: «Άγιος Γεώργιος, Μπροστά, Πίσω, Δεξιά, Αριστερά, Στέμμα, Στα πόδια μου».

Το μοντέλο δεν αναφέρει που βρίσκεται η εκκλησία, αλλά η ίδια μάλλον σκοπεύει να εξερευνήσει λεπτομερώς το θέμα της θρησκείας, καθώς μόλις χτες ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία του ηγέτη του κινήματος «The Art Of Living» (Η Τέχνη του να ζεις), του Sri Sri Ravi Shanka, που μιλούσε επί σκηνής σε μια εκδήλωση της ομάδας του στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου Ευτυχίας στο Μαϊάμι.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Mar 17, 2017 at 7:31pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντριάνα Λίμα Άγιος Γεώργιος instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ