Τη Δευτέρα η τελευταία πράξη του δράματος στη Μεσσήνη- Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα η τελευταία πράξη του δράματος στη Μεσσήνη- Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία πράξη του δράματος στη Μεσσήνη, όπου ο 59χρονος σκότωσε την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε, θα παιχτεί τη Δευτέρα.

Η κηδεία της άτυχης δεκάχρονης, που έχασε τη ζωή της την ώρα που κοιμόταν από τα χέρια του πατέρα της, θα γίνει τη Δευτέρα, στο χωριό της πολυαγαπημένης της μητέρας, στην Καλογερορράχη Μεσσηνίας. Θα οδηγηθεί στον ίδιο τάφο που πριν από 4 περίπου χρόνια είχαν βάλει τη μητέρα της

Άλλωστε, από τότε που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, η ζωή της οικογένειας είχε αλλάξει δραματικά, με την ίδια να ζητά να μπει ακόμα και φωτογραφία της στο μνήμα της μητέρας της, όπως επισημαίνουν το tharrosnews.gr και το thebest.gr

Η Βαλεντίνη είχε χάσει την μητέρα της λίγα χρόνια πριν από καρκίνο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όσα έζησαν πατέρας και κόρη με την αρρώστια της γυναίκας, τους είχαν επηρεάσει αρκετά, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν κάποιες πηγές ότι ο φόβος του θανάτου από καρκίνο ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του 59χρονου, η κηδεία του οποίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσήνη.

Τη Δευτέρα η τελευταία πράξη του δράματος στη Μεσσήνη- Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη | iefimerida.gr 0

Το απόγευμα του Σαββάτου κηδεύτηκε στο νεκροταφείο ο παιδοκτόνος και μετέπειτα αυτόχειρας πατέρας της, παρουσία γνωστών και πολιτών της περιοχής. Πολλοί μονολογούσαν πως δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτή η αδιαννόητη τραγωδία. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι έχει γίνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεσσήνη αυτόχειρας πατροκτόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ