Πώς θα αναγνωρίσεις τα προϊόντα «μαϊμού» στο διαδίκτυο - iefimerida.gr

Πώς θα αναγνωρίσεις τα προϊόντα «μαϊμού» στο διαδίκτυο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προϊόντα «μαϊμούδες» δεν αφορούν μόνο αγαθά πολυτελείας, αλλά εμφανίζονται σε όλους τους τομείς καταναλωτικών προϊόντων, όπως για παράδειγμα φαρμακευτικά, καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και πωλούνται ευκολότερα, πλέον, χάρη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών.

Με αφορμή τον χθεσινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή, το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό σχετικά με το θέμα των προϊόντων απομίμησης και να υπενθυμίσει ότι προβλέπονται βαριές ποινικές κυρώσεις, σε όλες της χώρες-μέλη της ΕΕ.

Όπως επισημαίνει η διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Αθηνά Κοντογιάννη: «Οι πολύ μεγάλες ευκαιρίες μπορεί να κρύβουν παγίδες. Δεν είναι όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα αξιόπιστα ούτε όλες οι διαφημιστικές καταχωρήσεις αληθινές.

Το Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή, προκειμένου να βοηθήσει τους καταναλωτές να αποφύγουν τις παγίδες και να μην παραπλανηθούν, δίνει 11 απλές συμβουλές και τους καλεί να τις μελετήσουν, πριν αγοράσουν μέσω διαδικτύου».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαϊμού προιόντα Οnline αγορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ